top of page

Professionele grondwerken door Schatteman Aannemingen uit Brugge

Gespecialiseerde grondverzetmachines  en ervaren machinisten tot uw dienst

Schatteman Aannemingen is uw betrouwbare partner voor alle soorten grondwerken. Wij beschikken over een uitgebreid park van grondverzetmachines (tot 30 ton) die bediend worden door ervaren machinisten met kennis van hun vak. Zij hebben de expertise om deze machines te besturen op zeer moeilijk bereikbare plaatsen. Daarnaast hebben we ook containerwagens, kipopleggers en diepladers. Dankzij  onze gesofisticeerde logistieke uitrusting en onze eigen transportdienst kunnen wij uw grondwerken in een korte tijdsspanne uitvoeren.

Grondwerken

Grondwerken voor bouwprojecten, putten, pistes, vijvers

Wij voeren grondwerken uit voor heel diverse doeleinden. En wij graven alle types van funderingen uit.

 

Het leveren en plaatsen van regenputten, septische putten en infiltratieputten kent voor ons geen geheimen meer. Zelfs als uw put op een plek moet komen die niet gemakkelijk bereikbaar is, kan u op ons rekenen. Wenst u meer info over de putten die wij plaatsen, surf dan even naar www.betonput.be.

 

Schatteman Aannemingen maakt eveneens terreinen bouwrijp. Daarvoor voeren we de nodige grondstoffen aan zoals grond, zand, menggranulaten of onderfunderingen, al dan niet cementgebonden. Ook de afvoer van (groen)afval, steenpuin tot en met brandbaar afval wordt door onze diensten verzorgd.

 

Ten slotte schakelt u ons bedrijf in voor het uitgraven van zeer specifieke funderingen. Bijvoorbeeld voor de aanleg van paardenpistes en vijvers. En zelfs voor de vormgeving van landschappen.

Bent u op zoek naar een expert in grond- en graafwerken in West-Vlaanderen?

Bel of mail naar Schatteman Aannemingen voor meer info en een offerte.

bottom of page