top of page

Schatteman Aannemingen, expert voor industriële verhardingen in West-Vlaanderen

Verhardingswerken in diverse bedrijfsomgevingen

Jaarlijks worden rond bedrijfsgebouwen en commerciële centra miljoenen vierkante meters bedrijfsverhardingen aangelegd. Dat kunnen parkings en rijwegen voor personenwagens zijn. Maar evenzeer opslagplaatsen en terreinen die een druk verkeer van vrachtwagens en heftrucks genereren. Ook zwaarbelaste haventerreinen met aslasten buiten alle categorie. Wat ook de functie van de verharding is, wij kunnen deze met onze uitgebreide kennis op een zorgvuldige manier aanleggen, met een oog voor elk detail.

Industriële verhardingen

Een breed spectrum van materiaal en technieken

Voor de professionele uitvoering van elke verharding dient de juiste techniek en het gepaste materiaal worden gekozen. Zo werken wij met glijbekisting, vaste bekisting, netwapening, staal- en kunststofvezels, metalen profielen enz. We gebruiken betonpompen, trilbalken, trilnaalden, polierhelikopters, lasers e.a. om een perfecte industriële verharding te realiseren. Ook naar opbouw toe is een grote variatie mogelijk. Van een betonplaat die rechtstreeks op het natuurlijk terrein wordt aangelegd tot een complete opbouw. Dankzij onze 100-jarig bestaan kunnen wij u vakkundig begeleiden bij het bepalen en uitvoeren van de correcte verharding volgens uw behoefte.

Waarvoor u bij ons terechtkunt

  • Uitkofferen en/of uitbraak van bestaande terreinen

  • Plaatsen van regenputten en/of opvangputten voor olie- en vetafscheiders

  • Plaatsen van alle rioleringen en/of waterbuffers

  • Plaatsen van verschillende betonproducten: keerwanden, boordstenen, klinkers …

  • Aanleg van waterdoorlatende verhardingen

  • Totale afwerking van buitenomgevingen: groenstroken, wachtbuizen voor elektrische voorzieningen

Naast de aanleg van een nieuwe buitenverharding zijn wij eveneens uw aannemer voor herstellingen en aanpassingen van bestaande verharde zones zoals inritten, opslagplaatsen enz. Denk ook aan betonvloeren en riolen die beschadigd zijn door verzakkingen.

Moeten er verhardingswerken gebeuren op uw bedrijfsterrein?

Neem dan vandaag nog contact op met Schatteman Aannemingen uit Brugge voor de bespreking van uw project.

bottom of page